Just nu söker vi för Sigma Technology: Systemingenjörer/Systemadministratörer , för kunds räkning inom fordonsbranschen där två nya team skall byggas upp och utvecklas inom företaget, ett team i Göteborg och ett team i Trollhättan.Rollerna som vi söker efter för att teamet skall bli helt komplett är: 

•    VCI-tekniker
•    PCI-tekniker
•    Scrumaster
•    Lösningsarkitet
•    Nätverkstekniker

 En plats i ett ny utvecklat team på Sigma, en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vad kan Sigma Technology erbjuda dig:

Sigma har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet – och att vi får ha roligt tillsammans!

Sigma är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Sigma strävar efter innovation och utveckling. Dom har bara två prioriteringar:  Medarbetarna och kunderna.
På Sigma sätter dom Dig som konsult i fokus och erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag.

Sigma tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss dom och ser det långsiktigt. Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt.
Läs mer på www.sigmatechnology.se

Om tjänsterna:

Som del i teamet kommer du att verka hos en av Sigmas stora kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande, varpå du i viss mån kommer att kunna forma din roll tillsammans med Sigma.

Mycket av uppgifterna ligger i arbete med Citrix-sviten och teknisk utveckling i detta team. 

Som VCI/ PCI – Tekniker kommer dina främsta arbetsuppgifter att bestå av att utveckla Windows servrar och klient miljöer men det kan också förekomma 3-line support för stöd till befintliga kunder.Utvecklingsarbetet sker i stor del i projektform där du kommer jobba tillsammans med erfarna kollegor. 
För att passa in i dessa roller ser vi att du har erfarenhet av Citrix teknisk utveckling, jobbat i Windowsmiljöer, MS Exchange, Netscaler, VMWare, HyperV. Du har goda script kunskaper i Power Shell och SCCM. 

Som PCI tekniker ser vi även att du har erfarenhet utav Active Directory ( AD), och GPO.er samt ovannämda.
Att ha erfarenhet av projektledning eller delprojektledning ser vi som något meriterande. Som en person vill vi att du ska vara lyhörd och lätt att förstå kundernas behov och önskemål. Du är också nyskapande och brukar arbeta självständigt såväl som i gruppen.

Tjänsten som Scrumaster innebär att du kommer att fokusera på infrasstukturdelar, vilket innebär att du kommer att coacha teamet, driva och processa agilaprojekt framåt. Se till att yttre störningar inte påverkar projektet och att vara en trygg och säker ledare i teamet. För att passa in i rollen som Scrumaster ser vi att du tididgare har jobbat med att leda och coacha team och jobbat på ett agilt sätt. 
 

Nätverkstekniker:
För tjänsten som erfaren nätverkstekniker innebär fokus på projekt och hantering av datakommunikationstjänster för företagets kunder. Att du är bekväm med att arbeta direkt eller indirekt med kunderna, hantera IT-miljöer och att jobba med att hitta lösningar och förändringsarbete på befintliga lösningar är stora delar av ditt arbete.Vi tror att du kan du Cisco-routrar och switchar på dina fem fingrar. Du rör dig bekvämt kring logghantering, samt övervakning och larmhantering Nagios, Cacti och OP5. 

Lösningsarkitet är en roll där du kommer få arbeta med infrastruktur allt från teknik till nuvarande efterfrågan på serviceorienterad tillvägagångssätt. För att passa in så ser vi att du har en gedigen erfarenhet av att hjälpa organusationer med utformning av deras infrasstruktur och applikationsportfölj. Vi sätter även vikt i kommunikatrionen, där du har erfarenhet av att rapportera och presentera förslag till cehfer och projektledare. Att du har erfarenhet av appliktionsarkitekttur som java, .Net, MSSQL, MySQL och Oracle är något vi ser är viktigt.

 

Vi söker dig som vill utvecklas med Sigma och ta nästa steg i din karriär. Du har troligtvis arbetat ett par år med liknande arbetsuppgifter och är självgående samtidigt som du gärna jobbar i agila team.

För de aktuella uppdragen krävs att du är svensk medborgare.

Känns det som du skulle kunna ha rätt profil för teamen? Då skall du söka direkt!

 

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se