Vill du vara med och utveckla ett hållbart samhälle? WSP, ett av världens största teknikkonsultbolag söker just nu efter en engagerad och erfaren VA-projektör som drivs av att arbeta med innovativa lösningar tillsammans med andra talanger för en mer fungerande framtid.

Om oss
WSP är ett konsultbolag inom samhällsbyggarsektorn med fokus på teknik och analys. Vi är ett globalt företag med 42 000 medarbetare, på 550 kontor i 40 länder. På WSP Sverige jobbar över 200 engagerade VA-konsulter som har stora möjligheter att bidra i den långsiktiga utvecklingen av ett hållbart samhälle.
Inom WSP finns stor variation på uppdrag, både tekniskt och storleksmässigt och många kunniga kollegor runtom i landet, alltid bara ett samtal bort. Utbyte och arbete både i internationella projekt och på andra kontor inom Sverige uppmuntras och stöttas. Här finns stora möjligheter att påverka arbetet åt det håll du vill och därmed utvecklas både inom nya områden såväl som fördjupa dig i det du redan är bra på. Våra interna nätverk inom olika delar av VA-området bidrar med både kompetensutveckling och snabba svar på teknikfrågor.
På WSP i Sydost är vi 15 personer som arbetar med VA-teknik, men för att kunna hantera allt fler och allt mer komplexa uppdrag behöver vi förstärka med fler medarbetare. Som VA-projektör hos oss erbjuds du en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag med kompetenta arbetskamrater.
Tillsammans är vi ett riktigt starkt team!

Välkommen att bli en i gänget!

Dina arbetsuppgifter
Som VA-konsult ansvarar du för att samordna och projektera dina uppdrag både på strategisk och operativ nivå. Exempel på projekt kan vara exploateringsområden, avvattning utmed vägar, förnyelseområden, utbyggnad av dagvattennät, sanering av va-ledningar mm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

– Projektering av Va-system
– Ansvara för att projekten håller rätt budget och tidsplanering
– Hålla kundmöten
– Sammanställa förfrågningsunderlag och tekniska dokument

För rätt person finns möjlighet att växa in i rollen och sälja in nya uppdrag.

Du har möjlighet att välja mellan tjänstgöringsorten Karlskrona, Kalmar, Växjö eller Karlshamn.

Din profil
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom VA/anläggning/samhällsbyggnad/miljö eller flera års erfarenhet från branschen. Du är en erfaren VA-projektör med önskan om att få utvecklas vidare i team med kvalificerad personal inom VA-teknik. Det är meriterande med kunskaper inom AutoCad Civil 3D.

Som person är du nyfiken på ny teknik och har en god problemlösningsförmåga. För att lyckas i din roll är du en lagspelare med god samarbetsförmåga som är öppen för nya möjligheter. Att du har en hög social kompetens är för oss en självklarhet liksom att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Engagemang är en viktig egenskap hos oss på WSP, därför lägger vi stor vikt vid ett personligt ansvarstagande och att du driver nya initiativ inom ramarna för ditt arbete.

WSP har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 23 januari 2019. Urvalet görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenni Aronsson på tel 0455-341591, eller jenni.aronsson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se