Om kundföretaget
Sigma Technology är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Här är du en del av ett innovativt företag som alltid prioriterar sina anställdas känsla av tillhörighet och gemenskap.
Sigma är ett välskött företag med goda finanser. Här arbetar du tillsammans med stora välkända företag vilket alltid resulterar i både långa, omfattande och spännande uppdrag.
Även utveckling är något som är centralt inom Sigma, här främjas din personliga tillväxt och du har goda möjligheter till kompetensutveckling.
Sigma har röstats fram av sina medarbetare som Sveriges 5:e bästa arbetsgivare 4 år i rad.

Läs mer på Sigmatechnology.se

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du arbeta med ett spännande projekt ute hos en av Sigmas större kunder. Ditt arbete som nätverkstekniker kommer till stor del gå ut på att arbeta med första installationen av företags nätverksinfrastruktur med hög säkerhetsprofil.
Arbetet innebär således fokuserat arbete kring projekt och hantering av datakommunikationstjänster för företagets kunder, här kommer du bland annat arbeta med Cisco ISE, Checkpoint och FortiGate.

Din profil
Du är bekväm med att arbeta direkt eller indirekt med kunder, hantera stora IT-miljöer och drivs av att hitta lösningar och förändringsarbete på redan befintliga lösningar.

Certifieringar på ett eller flera områden ses som meriterande:
• LAN
• WAN
• Firewall
• Checkpoint
• Fortigate
• Cisco ISE
• WLAN

Vi söker dig som vill utvecklas med Sigma och ta nästa steg i din karriär. Du har troligtvis arbetat ett par år med liknande arbetsuppgifter och är självgående samtidigt som du gärna jobbar i agila team.

För de aktuella uppdragen krävs att du är svensk medborgare.

Din ansökan:

Samtliga tjänster är direktrekryteringar till SIGMA och de har valt att samarbeta med OnePartnerGroup i dessa tjänster. Ansök på onepartnergroup.se. För frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på marcus.rosenblom@onepartnergroup.se, eller 036-4409011 alt Erica Lindau på erica.lindau@onepartnergroup.se, eller 0704324072.