Om oss
GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 200 anställda och omsätter ca en miljard kronor. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led. Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid.

Dina arbetsuppgifter
Som entreprenadingenjör kommer du att jobba med uppförandet av flerbostadshus i olika former. Du blir den sammanhållande länken för projekten och samordnar t ex projektering, byggledning, inköp och konsulter. Entreprenadformen är oftast totalentreprenad men kan också vara delad entreprenad. Du håller i byggmöten, svarar för ekonomisk uppföljning i projekten, sköter kontakter med kommuner och myndigheter. Normalt leder du 3-4 parallella projekt i storleksordningen 20-80 MSEK. Kort sagt kan man säga att du skapar förutsättningar för att säkerställa optimal balans mellan tid, kvalitet och kostnad i projekten. Resor till de olika projekten inom södra Sverige är vanligt förekommande.

Tjänstens tänkta placering är i Växjö, men det är inget krav.

Din profil
Vi söker dig med en högskoleingenjörsexamen med inriktning bygg. Till detta har du praktisk arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom bygg- eller fastighetsbranschen. Du har goda administrativa färdigheter och är van att styra flera parallella projekt samtidigt. Vi ser gärna att du har en god kännedom om branschen samt känner dig bekväm i kontakter med kommuner och myndigheter. Ett intresse för affärer/ekonomi och kännedom om entreprenadjuridik ökar chanserna att bli framgångsrik i rollen.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en lösningsinriktad attityd och en god förmåga att bygga relationer. Du trivs när du får jobba brett och där slutresultatet är viktigare än befattningsbeskrivningen.

Vad erbjuder vi?
GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande.

Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Liwander på 0721-82 55 03 eller Anna Fransson på 0701-49 70 60. Sista ansökningsdagen är den 7 januari 2019, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval.