Vill du ha ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande?

Vill du jobba i ett företag där vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning och där taket är högt och beslutsvägarna korta? Då ska du läsa vidare!

Dina arbetsuppgifter
Som entreprenadingenjör kommer du att jobba med uppförandet av flerbostadshus i olika former. Du blir den sammanhållande länken för projekten och samordnar t ex projektering, byggledning, inköp och konsulter. Entreprenadformen är oftast totalentreprenad men kan också vara delad entreprenad. Du håller i byggmöten, svarar för ekonomisk uppföljning i projekten, sköter kontakter med kommuner och myndigheter. Normalt leder du 3-4 parallella projekt i storleksordningen 20-80 MSEK. Kort sagt kan man säga att du skapar förutsättningar för att säkerställa optimal balans mellan tid, kvalitet och kostnad i projekten. Ditt arbetsfält är främst Kalmar län men vi har även projekt i Blekinge.

Din profil
Vi söker dig med en högskoleingenjörsexamen med inriktning bygg. Till detta har du praktisk arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom bygg- eller fastighetsbranschen. Du har goda administrativa färdigheter och är van att styra flera parallella projekt samtidigt. Vi ser gärna att du har en god kännedom om branschen samt känner dig bekväm i kontakter med kommuner och myndigheter. Ett intresse för affärer/ekonomi och kännedom om entreprenadjuridik ökar chanserna att bli framgångsrik i rollen.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en lösningsinriktad attityd och en god förmåga att bygga relationer. Du trivs när du får jobba brett och där slutresultatet är viktigare än befattningsbeskrivningen.

Tjänstgöringsort: Kalmar

GBJ Bygg samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Lundberg på 076 – 946 83 30 eller annika.lundberg@onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 6 januari 2019, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Om kunden
GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 200 anställda och omsätter ca en miljard kronor. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led. Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid.