Till vår kund söker vi en terminalchef som vill vara med på deras resa framåt

I rollen kommer du ansvara för det operativa arbetet som rör en terminal men främst ska du styra, delegera och motivera din personal så att arbetet flyter på bra, att leveranser kommer ut i tid och att terminalen är ren och representativ.

Du som söker har erfarenhet av att leda personal i en liknande miljö. Du har ett humant sätt att se på människor och är bra på att motivera och få med dig din personal i det dagliga arbetet. Du har heller inte rädd för att rycka in och köra truck vid behov.

Det är meriterande och du haft en liknande roll i expansiva skeden samt varit delaktig i implementering av affärssystem.

Din ansökan vill vi ha via www.onepartnergroup.se så snart som möjligt. Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på 036-4409015 alt marcus.ljung@onepartnergroup.se

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Läs mer om oss på www.onepartnergroup.se.