Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Ryssby söker vi nu dig med erfarenhet inom monering och snickeri.Du kommer att jobba med montering samt tillverka emballage i olika former av trä. Du ska kunna emballera gods för transport världen över.

Din profil
Vi ser att du är en positiv, ansvarsfull och en engagerad person. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du är en person som trivs med att ta egna initiativ och komma på nya lösningar och arbeta på ett självständigt sätt.

Körkort och truckkort är ett krav.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se