Då GEHAB expanderar söker de nu omgående förstärkning av duktiga och ambitiösa elmontörer.

GEHAB är ett familjeföretag som finns i Alvesta och är en av Sveriges största lastbilspåbyggare.
GEHAB tillverkar flak, containerreden, transportskåp, specialfordon samt monterar lastväxlare, tippar, dumprar och kranar, allt enligt kundens önskemål. Kompetensen hos GEHAB:s medarbetare är hög och utför mer och mer komplicerade påbyggnader och monteringar.

Är du fordonsintresserad och har kunskaper inom el? Vill du dessutom komma till en trygg arbetsplats. Tveka inte att skicka in din ansökan!

Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader och för rätt person är avsikten en anställning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
Som elmontör kommer du montera utrustning av kundanpassade lastbilspåbyggnader.
Ditt arbete kommer innebära montering av elektronisk utrustning i chassin och hytter på tunga fordon. Du kommer dra kablar, ansluta belysning och andra funktioner i lastbilar.

Din profil
Vi söker dig som är tekniskt lagd och har ett genuint intresse för fordon, meka och skruva! Har du tidigare erfarenhet att arbeta med fordonselektronik ses detta som meriterande.
Det är även meriterande om du har gymnasieutbildning inom fordon och eller industri eller någon annan teknisk utbildning.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Du kommer ingå i en grupp av kompetenta medarbetare där du får chans att utvecklas och lära dig nya saker. Vi ser därför att du har en god samarbetsförmåga och är en god lagspelare. Du är flexibel och öppen att lära dig nya saker. Vi ser att du är i god fysisk form då arbetet i viss mån kan vara fysiskt krävande.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
GEHAB har i denna uthyrning valt att samarbeta med OnePartnerGroup och undanber sig samtal från andra bemanning- och rekryteringsbolag gällande denna tjänst. Vi hänvisar kandidater att kontakta och söka tjänsten via OnePartnerGroup.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 44 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se