Har du erfarenhet som elektriker eller har gymnasieexamen inom el? Då borde du söka detta jobbet! Vi söker nu en elmontör till vår kund i Växjö. Uppdraget är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Den huvudsakliga arbetsuppgiften för denna tjänsten är elmontering av vår uppdragsgivares produkter. Felsökning och reparationer kommer vara en del av din arbetsvana. Du kommer vara ansvarig för att slutmontering och kontrollera kvalitén på produkterna.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning med el som inriktning eller har tidigare erfarenhet som elektriker eller elmontör. Du har en vana av att läsa elritningar och kan koppla efter ett elschema.

För att passa för uppdraget är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta och hjälpa kollegor. Du utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och stävar alltid efter hög kvalité. Vi ser att du har ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider då företaget tillämpar obekväma arbetstider med 4 dagars arbetsveckor. Vi förväntar oss att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Stina Norman på 0470-34 98 74.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se