Vill du jobba som elmontör på ett företag där det är viktigt med säkerhetstänk och hållbarhet både för miljön och personal? En arbetsplats med bra gemenskap där vi satsar på trivsel och utveckling av personalen.

Gislaved Energi AB har stor efterfrågan av sina tjänster och söker nu medarbetare till elavdelningen där du kommer att arbeta med belysning.

Om kundföretaget
Gislaved Energi Koncern AB består av dotterbolagen Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB. Verksamheten i dotterbolaget Gislaved Energi Elnät AB omfattar distribution av el inom delar av Gislaveds kommun. I dotterbolaget Gislaved Energi AB bedrivs produktion och handel med el och värme, energitjänster samt gatubelysning i hela Gislaveds kommun. Gislaved Energi Koncern AB har totalt 21 anställda och omsätter 130 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och 35 GWh värme.

Våra ledord är Närmare – Enklare – Snabbare och vi erbjuder ett utvecklande arbete i en spännande bransch med goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
I din tjänst kommer du att ansvara för all vår gatubelysning samt tjänster inom belysningsområdet. Du kommer också hjälpa till som elmontör vid bolagets distributionsnät. Tjänsten kommer inkludera arbete från planering till genomförande i de olika verksamhetsområdena i nära samarbete med våra kunder. Du kommer ingå i vårt beredskapsteam.

Din profil
Med din initiativförmåga, självständighet och samarbetsförmåga ser vi att du kommer lyckas i tjänsten. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och vågar fatta beslut inom dina befogenheter. Du värdesätter ett bra bemötande i dina kontakter med kollegor och kunder.

Du har lägst el-teknisk utbildning på gymnasienivå samt erfarenhet och kunskap inom eldistribution, elinstallation och belysning. För tjänsten fodras B samt C-körkort. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Placeringsort: Gislaved
Arbetstider: Dagtid med beredskap var fjärde/femte vecka
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Detta är en rekrytering där du anställs inom Gislaved Energi Elnät AB.
I denna rekrytering samarbetar Gislaved Energi Elnät AB med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 21 januari 2019 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se eller Alfred Larsson på telefonnummer 0371-394101 alt. alfred.larsson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se