Vill du få användning av dina eltekniska kunskaper och din problemlösningsförmåga? Vi söker dig med erfarenhet från elbranschen och som är redo nästa kliv i karriären!

Om kundföretaget

Skanska Rental förser företag runt om i Sverige med rätt utrustning genom hela byggprojektet. De erbjuder hjälp med allt från etablering till färdigställande av projekt samt att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Bland kunderna finns företag inom bygg- och anläggning samt övrig industri.

Dina arbetsuppgifter

Som projektsamordnare på Skanska Rental kommer du stötta elkonsulterna med allt ifrån ritning och dimensionering av nya anläggningar till att gå elskyddsronder, ge teknisk support till elmontörerna och beställa material. Utöver detta kommer du även arbeta en del ute i driften och se till att elförsörjningen på olika byggarbetsplatser fungerar och bistå med elteknisk kunskap gentemot kunder. 

Din profil

Vi söker dig med gedigen elteknisk kunskap och som arbetat i elbranschen i några år. Du uppskattar ett varierande arbete där du både får sköta planering från skrivbordsstolen men även vara ute med dina kollegor och lösa praktiska problem. För att passa in i teamet tror vi att du som person är prestigelös, positiv och hjälpsam. I ditt arbetssätt är du strategisk och organiserad. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är viktigt att du har ett högt säkerhetstänk. 

Meriterande om du arbetat som elektriker tidigare och har erfarenhet av högspänning. Har du tidigare arbetat i Bluebeam är detta ett plus.  B-körkort är ett krav.

Sök redan idag för att inte missa chansen till ett utvecklande och roligt arbete! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Om vårt företag 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se