Vill du arbeta på en arbetsplats där samtliga medarbetare är betydelsefulla för att ni skall nå era mål och driva verksamheten framåt?
Där ambitionen är att de som arbetar på företaget hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete samt vidareutvecklas?

Tveka då inte att söka denna tjänst redan idag, urval sker löpande!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Om oss

Dina arbetsuppgifter
I rollen som elkraftstekniker kommer du bl.a.:
– Driftsätta inom El och UPS
– Reparera felanmäld teknisk utrustning
– Bidra till merförsäljning ute hos befintliga kunder
– Utföra teknisk service hos företagets kunder
– Felsökning, mindre installationer och ombyggnationer.
– Identifiera möjliga tekniska förbättringsåtgärder

Din profil
Skallkrav:
– Minst två års erfarenhet som elektriker.
– B-körkort.
– Goda kunskaper i svenska och engelska.
– Har arbetat med installation tidigare.
– Vana vid att använda dator i ditt arbete.

Meriterande:
– ECY-certifikat – rätt utbildning och rätt praktik.
– Flera års arbetslivserfarenhet som elektriker

För att lyckas i rollen som elkraftstekniker ser vi att du som person är du inkännande, hjälpsam och att du drivs av att få jobba med komplicerade och långsiktiga projekt. Du är ansvarsfull, lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt.

Placering: Stockholm
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
I den här rekryteringen samarbetar Coromatic med OnePartnerGroup AB.

Om kunden
Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.
Coromatic har drygt 530 anställda i Norden och resten av världen och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se