Nu söker vi på OnePartnerGroup montörer till en av våra kunder i Eskilstuna!

Du kommer initialt bli anställd av oss på OnePartnerGroup som enligt våra medarbetare är en schysst och trygg arbetsgivare. Vi ser till att du får utmanas och växa under trygga förhållanden ute hos våra kunder. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med en egen dedikerad konsultchef.

Uppdraget är långvarigt och på heltid och förväntas starta snarast möjligt. Goda möjligheter till övertagande av kund finns efter inhyrningsperioden.

Om kundföretaget
Kundföretaget är belagt centralt i Eskilstuna och befinner sig i en expansiv och spännande fas.

Dina arbetsuppgifter
Som Elektronikmontör arbetar du med montering av elektronik samt mindre mekaniska komponenter. Du kommer bland annat arbeta med finelektronik såsom kretskort och liknande. Tjänsten innefattar även lödning. Du måste vara noggrann till din läggning och gilla ett högt arbetstempo.

Din profil
Har du ett brinnande intresse för teknik?
Är du händig och noggrann med detaljer?

Då har vi tjänsten för dig!

Du som söker ska ha ett stort teknikintresse, erfarenhet av monteringsarbete inom industrin och tidigare arbetat med finelektronik såsom kretskort och liknande.
Du har teknisk utbildning på minst gymnasial nivå.
Då tjänsten innebär arbete med små detaljer behöver du vara noggran och kvalitetsfokuserad. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lödning. Lödcertifikat är meriterande men inget krav.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se