Vår kund är ett välmående företag som har sin produktion i Örnsköldsvik. Företaget är en stor aktör på marknaden som värdesätter kvalité och noggrannhet högt. Kunden har nu stor orderingång och nu söker vi på Kornboden flera elektronikmontörer för att förstärka deras produktion.
Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar främst lödning, lättare teknisk montering av små komponenter samt test och felsökning.
Vi ser gärna att du har ett giltigt lödcertifikat.
Din profil
Som person är det viktigt att du är noggrann och ambitiös för att möta företagets kvalitetsnivå. Vi söker dig som har en god komponentkännedom, gillar högt tempo och har en bra fingermotorik. Det är ett roligt och utmanande arbete för dig som har ett stort teknikintresse och är nyfiken på att lära dig nya saker. Du är lugn och sansad, trivs med att arbeta självständigt och i grupp.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
https://www.kornboden.se
https://www.onepartnergroup.se
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Sista ansökningsdag 2019-01-27. För mer information kontakta Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan.