Vill du börja 2020 på bästa tänkbara sätt? Är du Elektronikingenjör med ett tekniskt kunnande och intresse? Är du kunnig inom felsökning av mindre elektroniska komponenter? Nu söker vi en Elektronikingenjör till ett företag i Eskilstuna.

Din profil
För att kunna ta dig an denna tjänst behöver du ha en utbildning som Elektronikingenjör eller likvärdig utbildning. Du behöver ha ett stort tekniskt intresse och förstå dig på små komponenter och hur viktigt samspelet mellan dem är. Vidare behöver du ha god erfarenhet från felsökning av kretskort och andra mindre delar. Du kan ha arbetat med både hård- och mjukvara samt diverse teknikprojekt. Men vi vill att dina erfarenheter de senare åren ska vara från hårdvara.

Dina Arbetsuppgifter
Till största del kommer du ansvara för att felsöka kretskort och delegera en del av det arbetet vidare. Du kommer även att ha god kontakt med montörer och andra ingenjörer för att se till att det inte blir stora batchar som blir fel. andra uppgifter relevanta för arbetet är: 

  • Utveckling och kravställning av våra elektronikkomponenter
  • Upprättande av utvecklingsspecifikationer och andra styrdokument.
  • Felsökning av kort i olika former
  • Analys av på marknaden existerande komponenter

Vem är du? 
Som elektronikingenjör hos vår kund har du ett stort engagemang och driv. Du ser lösningarna framför problemen och vet hur du axlar arbetsuppgifter och avslutar dem med bravur. Du har ett tekniskt kunnande i både hård- och mjukvara, och det är dig dina vänner kommer till när de behöver hjälp med tekniken. För att lyckas i denna roll ser vi också att du är flexibel, lojal och trivs bra med att arbeta i team likväl som själv. Du är en lagspelare, prestigelös, hjälpsam och ansvarstagande. Du trivs med tydlighet och ser till verksamhetens bästa ur ett helhetsperspektiv. Vi förutsätter att du är kvalitetsmedveten, noggrann och mån om att göra ett bra jobb!

Du kommer initialt bli anställd av oss på OnePartnerGroup som enligt våra medarbetare är en schysst och trygg arbetsgivare som ser till att du får utmanas och utvecklas under trygga förhållanden. Hos oss får du en dedikerad konsultchef som finns för dig och coacher dig framåt!

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten. För frågor kontakta ansvarig konsultchef Kristian Azouri på kristian.azouri@onepartnergroup.se men observera att vi önskar din ansökan via vår hemsida.

Varmt välkommen att bli en del av oss schyssta, framåtlutade lagspelare!