Har du en gymnasieutbildning inom el?
Är du praktisk lagd och kan läsa ritningar?
Tveka då inte att söka denna tjänst redan idag!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som el-montör kommer du att arbeta med montering av elskåp (apparatskåp). Arbetet utförs utifrån noggrant framtagna instruktioner, men även montering utifrån el schema förekommer. Du kommer att få en god introduktion i arbetet samt ha kunniga arbetsledare och kollegor till din hjälp.

Din profil
Skallkrav:
– Gymnasieutbildning inom el
– Svenska i tal och skrift

Meriterande:
– Erfarenhet av el schema
– Erfarenhet från branschen

När det kommer till personliga egenskaper så är du noggrann, kan arbeta självständigt, är social och har god samarbetsförmåga.

Övrigt:
Omfattning: Heltid
Placering: Kungsängen
Lön: Enligt GFL
Start: Omgående
Du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup AB och arbeta som konsult hos DeltaNordic inledningsvis.

Om kunden
DeltaNordic är en totalleverantör av avancerade elektriska och elektroniska system. De tillverkar apparatskåp, kablage och elektronik. Företaget är måna om medarbetarnas trivsel och har en låg personalomsättning. Det är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 40 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se