Är du ekonomstudent och på jakt efter extrajobb? Vi söker nu en student för extra behov till en av våra kunder i Östersund.
Arbetsbeskrivning
Som student kommer du arbeta med både ekonomiska och administrativa uppgifter. Arbetet innefattar bland annat att ta fram underlag till saldokontroller mot leverantörer, administrera medarbetares reseräkningar, analysera konteringar, hjälpa till med rapporter, uppdatera tabeller samt vara behjälplig med att ta fram underlag till revisorer och till avstämningar i månadsbokslut.
Vi söker dig som
Vi välkomnar dig till en flexibel arbetsplats med högt tempo. Du som söker är snabblärd och har förmågan att sätta dig in i nya system och arbetsuppgifter på ett smidigt sätt. Samtidigt är du prestigelös och beredd att rycka in där du behövs som mest – alltid med ett stort kundfokus. Du trivs med att arbeta mot deadlines, är ansvarstagande, noggrann och räds inte nya utmaningar.
Vi söker dig som är student med pågående eller slutförd ekonomiutbildning med viss erfarenhet av administration/ekonomi. Det är meriterande om du har arbetat i Microsofts D365.
Anställningsform
Vid behov 
Sysselsättningsgrad
Deltid med varierande sysselsättningsgrad
Arbetstid och lön
Varierande arbetstider 08:00-17:00
Lön enligt avtal
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.