Vill du vara med och bygga upp en ny organisation för ett välkänt varumärke? Har du erfarenhet av ekonomiarbete i ett internationellt bolag? Då kan tjänsten som Ekonomichef på Cetetherm vara något för dig.

Cetetherm AB erbjuder högteknologisk produktkompetens inom uppvärmnings- och kylsystem runt om i världen och är en del av den svenska NIBE-koncernen.

Cetetherm är ett internationellt team i framkant för att möta nya tekniska utmaningar varje dag. Vi strävar efter att vara det föredragna varumärket för ledande värme- och energibolag genom att erbjuda toppmoderna teknologier för maximal kundnöjdhet.

Det är vårt uppdrag, men framför allt vår passion.

Läs mer på https://www.cetetherm.com/

Dina arbetsuppgifter
Som Ekonomichef på Cetetherm kommer du dels att få arbeta med de övergripande ekonomiska och finansiella frågeställningarna ur ett koncernperspektiv, men även med verksamhetsnära frågor. Du rapporterar till VD och är en del av ledningsgruppen.

I rollen ingår direkt personalansvar för tre personer och en coachande roll för ekonomipersonal i de andra koncernbolagen inom Cetetherm Group.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande position i ett internationellt bolag. Du har akademisk examen, gärna civilekonom eller motsvarande. Har du dessutom erfarenhet av att utveckla processer och rutiner samt implementerat det i organisationer är det meriterande.

Du kommer ha många internationella kontaktytor, vilket ställer krav på att du har god förmåga att formulera dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Du har god kännedom i MS Office och något större affärssystem som t.ex.Dynamics 365/AX och Frango/Cognos.

Som person har du en förmåga att entusiasmera och stötta dina medarbetare. Du initierar, prioriterar och styr upp förändrings- och utvecklingsinsatser. För att trivas i rollen är du målmedveten och arbetar på ett strukturerat sätt. Vi sätter stort värde på din samarbetsförmåga och prestigelöshet.

Din ansökan
Sista ansökningsdagen är den 8 januari 2019, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jenni Aronsson på nummer 0455-34 15 91.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.