Vi söker nu ekonomiassistenter för uppdrag hos en av våra kunder i Eskilstuna. En heltidstjänst som skall tillträdas snarast möjligt. Du kommer bli anställd hos oss på 6 månader och uthyrd till vår kund, efter det finns möjlighet till erbjudande om anställning direkt hos kund.
OBS: Kort ansökningstid så skicka in dina ansökan direkt, urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annons gått ut.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du främst att arbeta med utbetalningar, registrering och skanning av fakturor etc. Detta ställer krav på noggrannhet och konsekvenstänk.

Du kommer att tillhöra en ekonomiavdelning där du kommer att arbeta i en varierande och ansvarstagande roll, vilket innebär både ekonomiarbete samt interna och externa kontakter.

Arbetsplatsen har ett öppet arbetsklimat där ni kommer att samarbeta tätt med varandra och även stötta chefer och medarbetare i organisationen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• Löpande bokföring
• Bankkontoavstämningar
• Fakturering
• Ekonomisupport mot kunder och kollegor

Din profil
Ditt engagerade arbetssätt i kombination med din goda analytiska förmåga blir framgångsfaktorer i ditt arbete. Rak kommunikation rimmar väl med din person och du uppskattar tydlighet. Ditt driv och din förmåga att i en flexibel miljö hålla struktur och ordning ser vi som ett extra plus hos dig.

För att lyckas i rollen tror vi även att du har:

• Ekonomiutbildning på lägst gymnasial nivå. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning är det meriterande för tjänsten.
• Några års erfarenhet inom ekonomiarbete, så som kund och leverantörsreskontra
• Goda systemkunskaper, främst inom Excel.

Du rör dig vant i Officepaketet, samt är flytande i både svenska och engelska.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se