Om kundföretaget
Absortech grundades 2001 i Falkenberg och har idag en världsledande ställning inom containeravfuktning. Vi fokuserar på att producera kvalitativa och högpresterande containeravfuktare men även s.k. inbox avfuktare så att vi kan tillgodose fuktskydd för våra kunders alla behov. Genom mångårig expertis inom fuktskydd tillhandahåller vi även fullständig service och support som ger ett värde till våra kunder genom stora delar av deras värdekedja.

Vi har egna bolag i Sverige, Tyskland, USA, Singapore, Kina, Indien, Thailand, och Kambodja samt ett distributörsnätverk som sträcker sig över 50-talet länder. Tillverkar gör vi i Sverige, Kina och Indonesien.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en ekonomiassistent till Absortech i Falkenberg. Som ekonomiassistent arbetar du brett inom ekonomi, administration och kundtjänst. Fokus kommer att ligga på de ekonomiska arbetsuppgifterna, främst inom leverantörs- och kundreskontra. Du kommer att arbeta med löpande bokföring, deklarationer, enklare bokslut samt sköta löner. Vidare utför du avstämningar av konton och du är även behjälplig med administrativt arbete mot kunder och leverantörer via telefon-och mailkontakt.

Din profil
Vi söker dig som har ekonomiutbildning på gymnasial nivå eller examen från en eftergymnasial utbildning. Rollen som ekonomiassistent kräver att du har ett genuint intresse för siffror och att du trivs med att arbeta serviceinriktat. Du gillar att vara allround, är strukturerad och noggrann, med god datorvana och goda kunskaper i Excel. För att klara tjänsten krävs goda kunskaper i engelska i så väl tal som skrift. Absortech är ett mindre, internationellt bolag och atmosfären är klart familjär. Vi förväntar oss därför att du är villig att ”hugga i” där det kan behövas.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning hos Absortech efter provanställning.

Sista ansökningsdag: Vi vill gärna ha din ansökan så fort som möjligt då vi tillämpar löpande urval, dock senast 2019-01-20. Sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering och bemanning, lager och logistik, utbildning eller smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 47 orter, med över 2 500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Hur kan vi hjälpa dig? Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se