Vill du arbeta med ekonomi- och lönefrågor och ha möjlighet att utvecklas i ett IT- och miljökonsultföretag? SundaHus söker nu en ekonomiansvarig till kontoret i Mjärdevi Center, Linköping.

Om kundföretaget
SundaHus i Linköping AB (publ) verkar inom bygg- och fastighetssektorn och bidrar till hälsosamma fastigheter och en bättre miljö genom att tillhandahålla webbaserade produkter och kvalificerade konsulttjänster. Företaget grundades 1990, har 27 medarbetare och kontor i Linköping. År 2017 omsatte SundaHus 22 mkr. Läs mer på www.sundahus.se.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att självständigt sköta ekonomifunktionen vilket huvudsakligen innebär arbetsuppgifter såsom bokföring, fakturering, lönehantering, betalningar, ekonomistyrning och andra administrativa uppgifter på kontoret.

SundaHus erbjuder ett spännande arbete med fokus på globala hållbarhetsfrågor. Tjänsten har stort utrymme för egna initiativ och du kan utveckla både dig själv och ekonomihanteringen. Vi erbjuder dig ett engagerat team med erfarna kollegor samt möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i det lilla företaget.

Din profil
Vi söker dig som är gymnasieekonom och har flerårig erfarenhet av ekonomi- och lönehantering. Du är en van användare av Visma Administration, lön, tid, bokslut.

Som person är du självgående, noggrann och resultatorienterad. Du har lätt för att se helheten och arbeta proaktivt med hög serviceanda och en positiv attityd.

Beroende på din erfarenhet så finns det möjlighet att arbeta deltid i denna tjänst.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar SundaHus med OnePartnerGroup. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar. Sista ansökningsdag är den 13:e januari 2019.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till Stefan Johansson, senior rekryteringskonsult på 0706 – 58 59 45.

Välkommen med din ansökan!