Alf Pettersson AB växer ytterligare och vill nu förstärka laget med en Ekonomi- och säljsupport med servicekänsla. En supportande och viktig funktion för oss och för våra kunder!
Varierande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar, goda arbetskamrater och ett företag som månar om sin personal är vad vi erbjuder. 

Om Alf Pettersson

Alf Pettersson AB i Alingsås med sina 40 medarbetare konstruerar och tillverkar egna och kundunika produkter, huvudsakligen tillbehör till lastbil. Företaget har en stark utveckling i ryggen med tillbyggen, utökad maskinpark och förstärkt organisation. Företaget fortsätter nu sin tillväxtsresa vilket har skapat behov för ytterligare resurser på marknadssidan. Alf Pettersson AB är marknadsledande på den nordiska marknaden för lastbilstillbehör. På vårt huvudsäte i Alingsås har vi konstruktion, tillverkning och lager. Under 2019 har vi etablerat ett finskt dotterbolag med kontor i Vasa.

Din roll som Ekonomi- och säljsupport

Som ekonomi- och säljsupport stöttar du både ekonomichefen och säljavdelningen. Dina arbetsuppgifter varierar mellan ekonomiuppgifter samt försäljningsrelaterade frågor och uppgifter. Du arbetar med fakturering, kund- leverantörsreskontra, registrerar löner och administrerar samt tar emot samtal och e-post från våra kunder som ber om hjälp med orderläggning, frågor som rör produkt, leverans eller liknande. Du lotsar kunden till rätt person och ingår i vår telefonväxel.
 

Hur du är som person 

Vi letar efter dig som är lyhörd och kund- och lösningsfokuserad. Vi tror att du kommer växa in i rollen hos oss och är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter. Detta är en nyskapad tjänst och alla ramar finns inte i dagsläget. Vi är ett bolag som växer och våra medarbetare är delaktiga samt ambitiösa, vilket är en egenskap vi även gärna ser hos dig. 
 

Kunskaper som krävs för rollen

Du har en slutförd gymnasial ekonomiutbildning med relevant arbetslivserfarenhet. Vi ställer inte krav på lång arbetslivserfarenhet utan kommer se till personlig lämplighet och viljan att lyckas. Du talar och skriver mycket god svenska och engelska. Kanske har du arbetat som ekonomiassistent men vill jobba bredare? Har du kundservicebakgrund är det meriterande.

Trivsel och gott humör är viktigt på Alf Pettersson AB, och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Om OnePartnerGroup 

Denna rekrytering görs av OnePartnerGroup i Borås, Rekryteringskonsult Pauline Pettersson och Senior Rekryteringskonsult Pernilla Lager. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar om tjänsten. Vi kommer att tillämpa löpande urval i den här processen, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I samtliga rekryteringsprocesser använder vi oss av personlighets- och problemlösningstester. Vi behandlar enbart ansökningar inkomna via tjänstens webbsida på OnePartnerGroup med personligt brev och CV.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se