Är du en ekonom som vill vara med och implementera en ny ekonomifunktion? Trivs du med att bygga relationer samtidigt som du inte blir uttråkad av leverantörsreskontran, då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu en ekonom  med pondus och skinn på näsan som ska vara med och bygga upp en ny ekonomifunktion hos en av våra kunder i Örebro. Tjänsten är på heltid och du blir anställd av oss OnePartnerGroup i minst 6 månader därefter finns möjlighet till erbjudande om tillsvidareanställning hos kund. Tjänsten skall tillträdas snarast möjligt enligt överenskommelse med aktuell kandidat. Arbetstider är dagtid måndag-fredag.

Om tjänsten:
Du kommer arbeta med sedvanliga ekonomiuppgifter så som kontering/hantering av fakturor i ekonomisystemet Palette. Fakturering och kreditering, besvara fakturafrågor från kund, kundfodringar, avräkningar och vara delaktig i/stötta chefer inför bokslut. Du kommer även vara ute på företagets kontor på andra orter inom regionen där du promotar denna nya ekonomifunktion, samarbetar med chefer och är behjälplig till kollegor på de andra kontoren.

Kvalifikationer:
För att trivas i denna roll krävs att du trivs med att jobba med flera delar, att du är duktig på att bygga relationer, att du kan skapa nätverk inom företaget samtidigt som du är en strukturerad ekonom som inte blir uttråkad av leverantörsreskontran. 

  • Du som söker har minst läst Ekonomi på gymnasienivå, men det är en fördel om du har studerat ekonomi på högskolenivå.
  • Du har några års erfarenhet av liknande arbete inom ekonomi och har god affärsförståelse!
  • Goda datakunskaper och lätt för att sätta dig in i system.
  • Goda kunskaper i Svenska både i tal och skrift.
     

Personliga egenskaper:
Som person är du en lagspelare och bra på att få med dig andra i en förändringsresa. Du är kommunikativ och har pondus. Du är en problemlösare, en person som trivs med att lösa problem vilket är en stor del av arbetet. Du är stresstålig och har förmåga att skapa struktur. Vidare är du en noggrann person som samtidigt är nyfiken på tå och sprider glädje!

Anställningsform:
Visstidsanställning 6 månader där efter finns möjlighet till erbjudande om anställning direkt hos kund.

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid:
Dagtid måndag-fredag

Övrig information:
Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se