Har du bred erfarenhet inom leverantörsreskontra?
Ni har du chansen att komma in på ett spännande bolag!

Vi söker efter en erfaren ekonom som kan stötta upp på 50% med start omgående.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Bisnode finns idag i 19 europeiska länder och är en av Europas ledande leverantörer av affärsinformation. Totalt är de är omkring 2 100 medarbetare i Europa, varav 550 arbetar i Sverige. De har sitt huvudsäte i Stockholm och deras expertområden är kreditinformation, marknadsinformation samt affärsinformation. De består till 46 procent av kvinnor och till 54 procent av män varav medelåldern är 34 år.

Arbetsuppgifter:
I tjänsten som ekonom kommer du i samarbete med kollegorna på ekonomifunktionen arbeta brett och ansvara för leverantörsreskontra. Ditt team består av 7 andra kollegor.
Du kommer främst att vara stöttande inom AP funktionen och arbeta närmast en annan kollega. Den här avdelningen genomgår just nu med ett systembyte och därav är det viktigt att du tycker det är roligt att arbeta systemnära.

Skallkrav:
Du har erfarenhet av att ha arbetat i affärssystemet Microsoft Dynamic, detta är ett krav så vi ber dig att tydligt speca denna kompetens i din ansökan. 
Du har arbetat självständigt ett par år med löpande ekonomiarbete, främst inom leverantörsreskontra.
Du har goda kunskaper i Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:
Tidigare varit med under ett systembyte och har erfarenhet av det.

För att trivas i rollen som ekonom tror vi att du är en prestigelös person som uppskattar ett tätt samarbete med dina kollegor. Du är flexibel, noggrann och ansvarstagande då du hanterar stora mängder in-och utbetalningar av varierande storlekar.

Övrigt:
Start: Omgående
Omfattning: Ca 50 % Du kommer att vara uthyrd som konsult under 6 månader med möjlighet till förlängning.
Placering: Solna, Stockholm.

Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret i process då det är ett krav från kunden.