Dina arbetsuppgifter
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi duktiga maskinoperatörer, som gärna har en del erfarenhet inom lagerarbete. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att köra maskiner, kvalitetskontroller och orderplock. Det kan också förekomma truckkörning i arbetet. Som person är du praktiskt lagd, trivs med varierande arbetsuppgifter och har god fysik då arbetet stundtals kan bli tungt. Din anställning är hos OnePartnerGroup Halland och du kommer att arbeta som uthyrd konsult till våra kunder i Hylte kommun med omnejd.

Din profil
Vi söker dig som är händig och praktisk lagd, du får gärna ha tidigare erfarenhet av arbete inom industri, tillverkning eller verkstad. Du är noggrann i ditt arbete och förstår vikten av kvalitetskontroller. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs det att du kan ta initiativ och har god samarbetsförmåga. Körkort är en förutsättning, truckkort är meriterande och det är till din fördel om du har god datorvana. Eftersom du har din arbetsplats hos vår kund är det viktigt att du är engagerad, social och skicklig på det du gör.

Omfattning: Heltid, 2-skift, visstidsanställning med möjlighet till förlängning, och/eller andra uppdrag.

Sista ansökningsdag: 2019-01-20. Sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se

För information: Emelie Lundkrantz, emelie.lundkrantz@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering och bemanning, lager och logistik, utbildning eller smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 39 orter, men över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se