För kunds räkning söker nu vi på OnePartnerGroup framåtlutade och drivna medarbetare som vill jobba inom verkstads-/tillverkningsindustrin.
Till en början blir du anställd och uthyrd via oss, men för rätt person med rätt inställning och driv, finns mycket goda möjligheter för en direktanställning hos kundföretaget.

Om kundföretaget
Vår kund tillverkar olika metallprodukter genom gjutning och vidare bearbetning.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kan bestå av t.ex gjutning, rensning, slipning osv. och du får möjlighet att lära dig arbetet och de olika momenten på plats.

Din profil
Vi söker dig som vill ha ett fyskiskt och aktivt arbete, inte är rädd att ta i och har ett driv & engagemang att göra ett bra jobb.

Vidare är du nyfiken och motiveras av att få ta till dig nya kunskaper. Du är social, hänsynstagande och har lätt för att kommunicera med människor i din omgivning.
Det är krav på B-körkort samt att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift.
Arbetstiderna är dagtid eller skift, vardagar.

Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se