Produktionsledare till ledande tillverkningsindustris tryckeriavdelning

Vill du vara med på en mycket intressant utvecklingsresa hos ett företag som har sitt sikte inställt på Europa? Har du den naturliga ledarförmågan i dig? Gillar du att skapa driv och engagemang för att tillsammans med dina medarbetare nå era gemensamma mål? Gillar du att vara i en operativ roll där du får ha ansvar och ett stort inflytande över ditt arbete och stort fokus på förbättrad effektivitet, högre kvalitet och ökad kundnytta? Då kan du vara den vi söker! Vi erbjuder en tjänst inom tillverkningsindustrin med fokus mot Läkemedels som vi på OnePartnerGroup rekryterar till.

Tjänstens innehåll
Som produktionsledare blir du en del av ett spännande förändringsarbete mot övergripande strategiska mål och ambitioner. Du kommer att arbeta med trycksaker som är det huvudsakliga arbetsområdet för företaget.

Det som utmärker tjänsten är att du kommer arbeta med produktiviteten och nyttjandegraden där du sedan även ska säkerställa en mycket god ekonomisk utveckling för företaget och dess produkter. Delar av ditt ansvarsområde kommer exempelvis vara: uppföljning och målstyrning av produktionen, teknikutveckling men även de löpande investeringar som behöver göras. Sett till den dagliga driften leder du och förvaltar produktionsflödet med ett mycket specifikt, optimalt nyttjande av dina största tillgångar, din personal, material, maskiner och lokaler. I arbetet ingår det även daglig uppföljning av mål- och nyckeltal för att kunna effektivisera och utveckla arbetet optimalt.

På denna avdelning ansvarar du för ca 20 medarbetare och du äger ansvar för förbättringsprocesser och kompetensutveckling. I arbetsuppgifterna ingår även att ha ett kostnads- och processansvar för avdelningen. Uppföljning och planering av service och underhåll på maskinparken ingår även i dina arbetsuppgifter.
I din roll som produktionsledare har du ett team med produktionskollegor och får uppbackning av de övriga funktioner inom företaget som förväntas ha synergier med din avdelning. Som produktionsledare rapporterar du till platschefen och ingår i ledningsgruppen för Södertäljesiten.

Vem är du?
Du är ansvarstagande och målmedveten samt har ett enormt driv. Som ledare är du lyhörd, inte rädd för att ta i när det behövs och har en hög närvaro för dina medarbetare. Du ska kunna skapa ett stort mervärde i samråd med kollegor och medarbetare. Du har ett driv för att förenkla och förbättra processer och utveckla företagets kvalitet i förekommande arbetsuppgifter.

Dina tidigare erfarenheter ska vara från arbetsledande befattning inom tillverkning/processindustri. Du ska ha en god kunskap om produktion och de produktionssystem som är förekommande inom industri. Tidigare erfarenhet från grafisk industri och GMP är meriterande men inte ett krav. Annan erfarenhet och gärna utbildning inom ett eller flera av arbetssätten Lean/5S/SOP/Six Sigma.

Du kommunicerar ledigt på både svenska och engelska och använder vant Officepaketet och tillämpliga affärssystem i din arbetsvardag.
Tjänsten är tillsvidare. Arbetstiden är förlagd till dagtid och placering i Södertälje. Resor inom tjänsten förekommer, främst inom Sverige och Danmark.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristian Azouri. Kristian.azouri@onepartnergroup.se observera dock att vi vill ha din ansökan via hemsidan.