Är du vår nästa stjärna? Är du en person som vill vara med på en framgångssaga, trivs i ett högt tempo och har ett genuint intresse för andra människor? Vill du bli en del av en arbetsplats som arbetar med fokus på glädje och laganda? Då har vi arbetet för dig!

Om oss
Vad erbjuder vi?
Du kommer att ingå i ett starkt och framgångsrikt team där du får möjlighet till att bidra till den positiva utveckling OnePartnerGroup Stockholm befinner sig i och samtidigt själv utvecklas yrkesmässigt. För dig som har ett stort engagemang för operativt HR-arbete innefattar tjänsten spännande, stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter där din kreativitet ständigt sätts på prov.
OnePartnerGroup är en komplett leverantör av kompetens och funktionslösningar inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi finns på 40-tal orter i Sverige och kan genom vår erfarenhet och storlek erbjuda goda karriärmöjligheter för rätt person.

Dina arbetsuppgifter
Hur ser din arbetsdag som Konsultchef ut?
Som Konsultchef har du självständigt ansvar för kunder och konsulter i vår uthyrningsverksamhet inom affärsområdet blue-collar (arbetare).
Du har personalansvar för ett större antal medarbetare och arbetar dagligen med personalrelaterade frågor. I rollen ingår ett stort säljansvar mot både nya och befintliga kunder. Arbetet ställer höga krav på självständighet, samtidigt som du arbetar nära dina kollegor. Du kommer att vara ansvarig för hela rekryteringsprocessen, dvs. kravprofilstagning hos kund, annonsering, bearbetning av ansökningar, urval av kandidater, djupintervjuer, referenstagning, personbedömning samt löpande kontakt med kund och kandidat.
I rollen behöver du vara öppen för oregelbundna arbetstider då vissa kunder kräver närvaro både på dagar och kvällar.
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla där vikten av att hjälpa varandra för att nå till målet väger tyngre än den individuella prestationen.

Din profil
Vem trivs här?
Har du tidigare erfarenhet från branschen är det ett stort plus, men det är även gångbart med dig som har jobbat som tex, arbetsledare inom lager, logistik eller produktion. Du kan ha jobbat på arbetsförmedlingen i liknande roller.
Vi ser det som positivt om du har ett kontaktnät bland företagen i regionen, kunskap av affärsområdet yrkesarbetare samt goda fackliga relationer.
Är du som person social, kreativ, flexibel och har god människokännedom kommer du att trivas utmärkt i din nya roll.

Krav:
– B-körkort
– God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska

Meriterande:
– Erfarenhet av CRM-system
– Goda Excelkunskaper

Lön: Branschenlig fast lön samt en rörlig del.
Rollen är en heltidstjänst.

Tjänsteort: Stockholm (Solna)

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 3 500 medarbetare hittills verksamma på ett 40-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se