Vi söker nu en inköpare till Kitrons verksamhet på Torsvik i Jönköping. Kitron i en rejäl tillväxtfas och kommer att behöva utöka teamet med ytterligare en inköpare. Har du arbetat med inköp i en producerande industri tidigare och vill ta nästa steg i karriären och arbeta på en högteknisk industri i framkant? Då är detta tjänsten för dig.

Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Om kundföretaget
Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Litauen, Tyskland, Kina och USA. Kitron omsätter närmare 2,4 miljarder NOK och har ca 1450 anställda (2017).

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som inköpare ansvarar du för inköp och leveranskoordinering av sortiment inom ett eller flera commodities eller till specifika kunder, antigen i projekt eller för löpande produktion.
Du kommer att ingå i ett lokalt inköpsteam tillsammans med fem erfarna inköpare. Du kommer även att vara inköpsrepresentant i tvärfunktionella kundteam. Du kommer att vara en central del i Kitrons satsning på att driva kundnöjdhet på ett kostnadseffektivt sätt.

Att arbeta som inköpare på Kitron är en väldigt varierad tjänst i en förhållandevis platt organisation. Periodvis kommer det att vara uppkavlade ärmar och bara köra som gäller, medan du andra perioder arbetar mer strategiskt eller i projekt. Mycket av inköpsarbetet handlar om att vara en servicefunktion gentemot både interna och externa kontakter. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierade men kan tänkas vara;

• kvalitetssäkring av leverantörer
• materialkalkylering
• förhandling
• aktivt arbete med kostnadsreduktion
• leverantörsutveckling, projektledning
• underhåll av grunddata och orderläggning

Din profil
För att passa in i rollen som inköpare på Kitron så har du troligtvis ett par års liknande arbete bakom dig samt relevant utbildning för tjänsten. Du känner väl till inköpsprocessen i en producerande industri och du vet hur du arbetar effektivt och kostnadseffektivt. Har du dessutom erfarenhet av elektronik, mekanik eller kontraktstillverkning är det mycket meriterande. Vidare har du arbetat med internationella kunder och leverantörer och hanterar engelska affärsmässigt.

På Kitron får du möjlighet att arbeta med intressanta produkter och projekt i en internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Låter det intressant? Skicka in en ansökan!

Du ansöker via OnePartnerGroup.se. För frågor eller liknande ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Marcus Rosenblom, marcus.rosenblom@oneopartnergroup.com, 036-440 90 11 alt Researcher Erica Lindau, erica.lindau@onepartnergroup.se.

Varmt välkommen med din ansökan!