Om kundföretaget
Götene Vatten & Värme AB ett relativt ungt samhällsföretag som bildades år 2003 och ägs till 100% av Götene kommun.
Företaget levererar tjänster inom VA, fjärrvärme och renhållning till industrin och tätorten. På Västerbyverket produceras energi för framtiden på ett hållbart sätt.
Med en kundnöjdhet på drygt 80% rankas Götene Vatten & Värme AB som ett av branschens bästa. 
Verksamheten befinner sig i en spännande tillväxtresa och söker nu ytterligare förstärkning till värmeverket. 

www.gotenevatten.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som drifttekniker erbjuds möjligheten att arbeta i en utvecklande och variationsrik miljö tillsammans med engagerade arbetskamrater. Du kommer arbeta med löpande drift av anläggningen med tillsyn (ex. rondering) och rapportering av drift och underhåll. Du ser till att företagets verksamhetsmål upprätthålls och att verksamheten utvecklas. Tillsammans med driftchef och kollegor arbetar ni med optimering av driften på produktionsanläggningen.

Din profil
Vi söker dig som är driven, lösningsfokuserad och analytisk. Du har en positiv inställning och trivs med att arbeta både i grupp och på egen hand. Vidare har du ett tekniskt intresse, trivs med att ta ansvar och är prestigelös i ditt sätt att vara.
Vi tror att erfarenhet/utbildning inom drifttekniker-yrket eller motsvarande kompetens är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. Du har erfarenhet av fastbränsleanläggningar, värme-/ångproduktion, processindustri eller annan industriell verksamhet. Är du certifierad pannoperatör är det meriterande. 

Arbetet är på heltid, tvåskift med beredskap. Start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.