Coor söker just nu en driftig person som trivs i en roll med omväxlande arbetsuppgifter och daglig kundkontakt. Trivs du i en sådan roll så är denna tjänst som drifttekniker rätt för dig!
Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Lina Zangana på 070 765 80 95

Arbetsuppgifter:
Du kommer bli en del av ett härligt team. I rollen som drifttekniker kommer du huvudsakligen att ha hand om grundläggande fastighetsskötsel hos Coors kunder. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor se till att driften på de befintliga fastigheterna sköts. Arbetsuppgifterna kan variera under dagens gång, exempelvis; där du har hand om VVS-ärenden, byta ljuskällor från höga höjder till enkla justeringar av innerdörrar med flera arbetsuppgifter. Det är av stor vikt att du som drifttekniker är lyhörd för kundens behov samtidigt som du agerar som en god representant för företaget och för att hitta bästa möjliga lösning för samtliga parter.

Krav:

  • Gymnasium/Komvux utbildning inriktning mot hantverk
  • God datorvana
  • Svenska & Engelska

Meriterande:

  • Relevant erfarenhet så som drifttekniker eller fastighetsskötare.
  • Kompetens inom kyl och värmepumpar.
  • Liftkort

Övrigt:
Start: januari
Omfattning: Heltid
Placering: Kista

Detta är en uthyrning upp till sex månader där du kommer att vara uthyrd som konsult via OnePartnerGroup. För rätt person kan det finnas möjlighet till en förlängning eller en anställning hos Coor efter denna period.

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen som kollektion drifttekniker vill vi att du är ansvarsfull, agerar som en problemlösare och är produktiv. Även att du har en god förmåga att hantera stress med många bollar i luften samtidigt. På Coor har dem högt i tak och har dagliga driftmöten där man själv kan komma med input eller frågor gällande arbetet.