Stena Stål är en rikstäckande stålleverantör med lager, produktion och försäljning på 14 platser i Sverige och en i norska Moss. Bolaget erbjuder ett brett sortiment av balk, armering, rör, plåt, stångstål, rostfritt, aluminium, verktygsstål och legerat konstruktionsstål. Bolaget erbjuder också slittning och klippning av tunn- och bandplåt från rulle. Stena Stål ingår i Stena Metallkoncernen. www.stenastal.se.
Stena Stål i Örnsköldsvik söker:
Stena Stål i Örnsköldsvik söker nu efter en kompetent Driftledare att förstärka teamet med. Vi söker dig som vill arbeta med att föra Stenas team på lagret i Örnsköldsvik framåt genom att leda och fördela de dagliga arbetsuppgifterna.
På Stena Stål i Örnsköldsvik är det 10 medarbetare inom sälj, lager/produktion, administration och logistik. De är ett utåtriktat, effektivt och energifyllt gäng som alla drivs av att göra goda affärer, leverera förstklassig service och stärka Stena Ståls varumärke och rykte i regionen.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill ha ett roligt jobb i ett innovativt företag och vill arbeta med att:

Leda och fördela arbetsuppgifter
Säkerställa att lagerarbetet sker på ett säkert och effektivt sätt  
In- och utplockning i lagret
Emballering
Lossning och lastning av material med truck och lastmaskin
Medverka till en bra arbetsmiljö, god hälsa och ett gott arbetsklimat
Ständigt arbeta för en säker, effektiv och ren arbetsplats samt hålla ordning och reda
Truckförarbevis
BE-CE kort och Yrkesförarkompetensbevis är meriterande men ej ett krav

Din profil
Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är bekväm i att fatta egna beslut och du har högt säkerhetsfokus. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne. Vi ser gärna att du är person med vilja att lära dig samt lära ut till kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tror att du har gymnasieutbildning eller annan motsvarande gymnasial utbildning. Du har B-körkort, truckkort samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt god datorvana från affärssystem och Officepaketet.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
https://www.kornboden.se
https://www.onepartnergroup.se
Övrig information
Vill du vara med och utveckla Stena Ståls verksamhet i Örnsköldsvik? Tveka inte att söka tjänsten redan i dag. Observera att ansökningarna läses löpande. Sista ansökningsdag är 2018-01-05.
Tycker du detta verkar intressant och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman, kontaktuppgifter nedan.