Om kundföretaget:

ONE Nordic AB är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på www.one-nordic.se/

Dina arbetsuppgifter:

Tjänsten är bred och omfattar varierande arbetsuppgifter inom både serviceuppdrag, projekt och nybyggnationer i Göteborg med angränsande län. Arbetsuppgifterna kan bestå av felavhjälpning, service och underhåll av lokalnätsanläggningar 0,4-24kV. Du kommer att jobba med olika parter såsom energibolag och industrier med allt från ställverksentreprenader till minder serviceuppdrag. Du kommer att föra loggbok där du dokumenterar över utförda arbeten, avropa underleverantörer, utrustning och material. Du kommer både jobba i team och självständigt Beredskap kan komma att ingå i tjänsten efter överenskommelse.

Din profil:

För att passa in på ONE Nordic och i rollen som distributionsmontör är det viktigt att du trivs i en omväxlande roll där du får jobba i team men också självständigt. Eftersom du kommer ha daglig kontakt med olika intressenter och kunder så är det viktigt att du är social, kan kommunicera på ett tydligt och rakt sätt. Att sätta kunden i fokus och är serviceinriktidad och allt mån om att göra ett profesionellt jobb är viktigt. Som entreprenör värdesätter ONE Nordic att du även har viljan och drivet av att utvecklas och vara med i företagets tillväxt genom att vara initiativrik och målinriktad och har ett säkerhetstänk i ditt arbete.

Vi ser även att du uppfyller nedanstående krav:

– Gymnasieutbildning inom el

– Erfarenhet av att jobbat som distrubitionselektriker eller linjemontör

– B körkort ( C kökort är meriterande men inget måste)

– God datorvana – Svenska i tal och skrift obehindrat

Känner du att du skulle passa in här, sök direkt! Urval sker löpande!