Vill du arbeta för ett företag som värdesätter employer branding och kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter? Då har vi ett arbete för dig!

OnePartnerGroup söker tre distributionselektriker till OneNordic, arbetet utgår från en hemstationering, men vi ser helst att du inte bor för långt bort ifrån någon av företagets depåer i Örkelljunga eller Billeberga.

Arbetsområdet är i huvudsak västra Skåne. Tjänsten inleds med en fyramånaders provanställning som är tänkt att övergå i en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är dagtid, men beredskap utanför arbetstid var femte vecka kan komma ingå i tjänsten. Lön enl. kollektivavtal. Tillsättning är fortast möjligt, dock med hänsyn till eventuella uppsägningstider.

Om kundföretaget
ONE Nordic AB är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

För femte året i rad utsågs företaget till ett Karriärföretag. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals.

Läs mer på www.one-nordic.se/

Dina arbetsuppgifter
Som distributionselektriker kommer du huvudsakligen att arbeta med service, felavhjälpning, drift och underhåll, samt med entreprenadprojekt inom lokalnätsanläggningar 0,4-24 kV, och du förväntas dokumentera och rapportera arbeten digitalt. Du arbetar både självständigt och i härliga team tillsammans med andra och ni ansvarar för att kunderna på bästa möjliga sätt. Arbetet är fritt, omväxlande och utförs ofta utomhus.

Din profil
Vi söker dig som har bakgrund inom el, antingen via avslutad gymnasieutbildning eller via upparbetad arbetslivserfarenhet. Om du har tidigare erfarenhet som linjemontör/distributionselektriker är det mycket meriterande. Likaså om du har arbetat med entreprenadsprojekt tidigare.
För att vara aktuell för tjänsten måste följande krav vara uppfyllda:

• God fysisk form
• Utbildning i ESA14
• B-Körkort
• Svenska obehindrat i tal och skrift.
• God datavana

Har du dessutom utbildning på motorsåg, BE/CE behörighet eller certifikat för Heta Arbeten ser vi det som positivt, men inget krav.

Som person önskar vi att du kan arbeta både på egen hand och i grupp. Att du har god social förmåga sätter vi stort värde på, både för att kunna kommunicera internt, men också för att ha ett serviceinriktat förhållningssätt gentemot externa parter. Som entreprenörer uppskattar One Nordic att du är initiativrik och målinriktad samt att du har viljan och drivet att utvecklas med företaget.

För One Nordic har säkerhet högsta prioritet därför är det mycket viktigt att du har ett högt säkerhetstänk och att du är noggrant och ansvarsfullt lagd.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 3000 medarbetare är vi verksamma på 46 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se