Är du teknikintresserad och är redo för en spännande utmaning? Har du erfarenhet av teknik och arbete inom fordonsbranschen och känner att du vill ta nästa kliv och jobba med diagnostik? Då kan detta passa dig!

Om NSC Sweden Consulting
Hos NSC kommer du arbeta nära både kund och teknik. Hos NSC tillhör du en grupp kunniga kollegor som arbetar tillsammans. NSC är ett konsultbolag med fokus på allt inom teknikområdena diagnos, metodutveckling inom eftermarknad och IT utveckling. Som konsult på NSC är du en del av ett företag som vårdar människorna som jobbar där. NSC sätter människan i fokus. Tror på att glädje är viktigt både i arbete och livet i stort. Börjar du på bolaget ingår du i ett modernt bolag som har varumärket och nätverket för att erbjuda dig en härlig utveckling. Du blir del av en omgivning där det är högt till tak och där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans. NSC är ett litet familjärt företag med stora möjligheter, entreprenörer och innovativa i vad vi gör och hur vi gör saker.

NSC arbetar med kunder som är verksamma över hela världen och i deras egen organisation består av människor från flera olika länder.

Om tjänsten
I rollen som konsult kommer du att arbeta ute hos någon av NSC spännande kunder. Konsultrollen är en spännande roll där du får ta steget direkt till en av NSC kunder, arbeta konsultativt och bidra med din expertis för att på så sätt leda kunden i rätt riktning inom just ditt expertområde.

Tjänsten som diagnosingenjör har en problemlösande karaktär med ansvar för felsökning och diagnostik. Kunderna är världsledande inom sina industrier.
Din uppgift blir exempelvis att i samarbete med uppdragsgivaren utveckla diagnosmetoder och därmed ge förutsättningar till en effektiv reparationsprocess och åtgärd av fel. Du kommer ta fram metodunderlag samt koordinera och samarbeta tätt tillsammans med verkstäderna.

Tjänsten innebär främst arbete i datormiljö, men även direkt på ett fordon tillsammans med kollegor i verkstaden. 

Din profil
Eftersom kontakter inom och utom fordonsindustrin är en del av vardagen, värderar vi personliga egenskaper såsom positiv grundsyn, drivkraft och servicekänsla.

Arbetet bedrivs till största delen självständigt men även tillsammans med dina kollegor. Det är viktigt att man har förmågan att skapa goda relationer och kan samarbeta. Arbetet kräver också att man kan arbeta strukturerat och är bra på att förstå sammanhang.

För att säkerställa att slutprodukten håller en god kvalité är det viktigt att du är noggrann och detaljorienterad. Du ska trivas i dynamiska miljöer då verksamheten ständigt förbättras och utvecklas.

Kvalifikationer

  • Relevant teknisk utbildning inom fordon, mekanik, maskin/el eller motsvarande.
  • Svenska och engelska i både tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet från fordonsbranschen
  • Körkort B

Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med fordon eller liknande teknik på eftermarknaden. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med programmering inom något språk eller, Python, Vida, Autocom.

Känns detta som en intressant tjänst för dig, då skall du söka direkt, urval sker löpande – välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.