Om kundföretaget
Fastighetsbolaget Emilshus AB är ett nybildat fastighetsbolag på initiativ av en grupp fastighetsägare med lokal förankring i Vetlanda och med fokus på fastigheter i Småland. Emilshus har etablerats med fokus på att förvärva, utveckla och äga kommersiella fastigheter i Småland som har ett starkt och expansivt näringsliv samt korta avstånd mellan intressanta etableringsorter. I dagsläget består bolaget av ett 20-tal fastighetsägande bolag och ett fastighetsbestånd med en uthyrningsbar yta om cirka 88 000 kvm och ett fastighetsvärde om drygt 700 Mkr. En av målsättningarna är att expandera kraftigt under en femårsperiod och nå ett fastighetsvärde om 5 Mdr med ett stabilt underliggande kassaflöde. Emilshus är en del av Aptare Holding AB koncernen.

Fastighetsbolaget Emilshus Erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag med stark till växt. Vi växer och behöver nu anställa en ekonom/controller som arbetar nära verksamheten. Du kommer även att vara delaktig i upprättandet av månadsbokslut samt att vara behjälplig med andra arbetsuppgifter inom det finansiella området, administrationen består idag av cirka fem personer med bas i Vetlanda.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att medverka vid upprättandet av månads- och årsbokslut samt andra därtill hörande arbetsuppgifter samt med löpande administration för ett antal fastighetsägande bolag. Ditt uppdrag omfattar bland annat;

– att medverka med bokslut, budget och prognoser
– att vara behjälplig med investeringskalkyler vid fastighetsförvärv
– att bistå vid månadsrapportering och analys – att vara behjälplig med löpande administration
– att delta i interna projekt rörande utveckling och implementering av gemensamma processer och rutiner

Din profil
Vi söker dig som har:

– Erfarenhet av bokslutsarbete och goda kunskaper inom redovisning
– Erfarenhet som ekonom/controller eller en bakgrund inom revision
– Några års arbetslivserfarenhet
– Goda kunskaper i Excel
– Högskoleutbildning inom ekonomi

Som person är du ansvarstagande, analytisk och har förmåga att se problemställningar ur ett helhetsperspektiv.
Du är inte rädd för att säga din åsikt och gillar att arbeta med människor samt att gräva i detaljerna.

Din ansökan
Sista ansökningsdag är den 20/1 2019. Detta är en anställning hos Fastighetsbolaget Emilshus AB som i denna rekrytering valt att samarbeta med Epab/OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se