För kunds räkning söker vi nu en Controller till ett uppdrag på ca fyra månader med start omgående. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Som Controller är du ett aktivt affärsstöd till den operativa verksamheten med fokus på budget, resultatrapportering samt uppföljning. Rollen som Controller är en ny roll som du får vara med och skapa och utveckla. Du arbetar tätt ihop med samt rapporterar till ekonomichefen. Du kommer även att stötta löpande funktioner.

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom Ekonomi. Du är generellt duktig på system och processer och har en god kunskap i Excel. Du talar och skriver engelska obehindrat. Det är meriterande om du har erfarenhet av internationellt arbete. Som person klarar du av att arbeta, och prioritera rätt, i ett högt tempo. Du är prestigelös och har en god förmåga att samarbeta.

Sista ansökningsdatum är den 2/1 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jakob Somehagen på telefonnummer 0733-947122.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 3000 medarbetare hittills verksamma på 47 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se