Vi söker en controller/fastighetschef som kan utveckla och förvalta befintliga och kommande fastighetsbestånd med placering i Hälsingland. Vi söker en exekutiv person som förutom ett gediget kunnande inom fastighetsförvaltning också har erfarenhet av att leda och motivera personal då tjänsten innebär ett direkt ledarskap för 3 direktrapporterande.
Controller/Fastighetsansvarig hos vår kund kommer att ha ett övergripande ansvar över ett antal områden men med prioritet på investeringar, kalkylering samt ombyggnad och nybyggnad. Övriga områden som faller inom arbetsbeskrivningen är:

• Revisionsarbete och kvalitetsansvar
• Inköps och avtalsansvarig
• Upphandlingsansvarig
• Säkerhet och larmfunktioner
• Styra byggnationer och byggare
• Upphandla konsulter
• Omvärldsbevakning inom branschen
• Intern revision

Du kommer att vara en hel del ute inom verksamhetsområdet för att arbeta nära våra verksamhet och aktuella kontaktytor inom ansvarsområdet.

Då tjänsten innebär mycket kontakter med olika delar inom samt utom koncernen, bör du som person vara social, kommunikativ och trivas med ett stort och varierat kontaktnät. Du tillämpar ett prestigelöst och inspirerande ledarskap och förstår vikten av att bygga upp ett gott samarbetsklimat med övriga enheter inom och utanför bolaget. Du har en god analytisk förmåga och är pedagogisk, öppen och lyhörd i ditt sätt att kommunicera.

Nyckelkompetenser för att lyckas i denna roll är strategiska färdigheter och ett strukturerat och processorienterat arbetssätt. Det är viktigt att du är flexibel och kan ändra prioriteringar när det behövs eftersom vi arbetar i en ständigt föränderlig miljö. Du måste ha en dokumenterad erfarenhet av fastighetsförvaltning. Du har en förståelse för finansiella processer och vana av att leverera månadsrapporter samt goda kunskaper i ekonomisk uppföljning och rapportering.

Stämmer detta in på dig och du utmanas av utmaningen, erbjuder vi dig ett mycket intressant och roligt arbete i ett expansivt företag. Du rapporterar direkt till VD.

Denna rekrytering hanteras av OnePartnerGroup och Senior rekryteringskonsult Michael Schilling. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Rekryteringskonsult Emma Sjöberg på telefon 072-4524231 eller via mail emma.sjoberg@onepartnergroup.se

Din ansökan sänder du in till Onepartnergroup senast 2019-02-15 via vår hemsida www.onepartnergroup.se