Vi söker CNC-operatörer till våra kundföretag i Norrköping med omnejd. Tjänsten innebär att du först kommer att arbeta som konsult hos oss på OnePartnerGroup med stora möjligheter till en anställning ute hos kunden.

Våra uppdrag varierar och därmed vilka kompetenser som efterfrågas. Vi har idag enklare CNC-uppdrag till mer avancerade uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att ställa, rigga och byta verktyg. Beroende på kund är programmeringsvana mer eller mindre aktuellt. Du kör både längre och kortare serier med höga toleranskrav vilket kräver att du är mycket noggrann. Oftast ansvarar operatören själv för programmering/ beredning av detaljer.

Din profil
Vi ser att du som söker gärna har både utbildning och några års erfarenhet av yrket och att du är duktig i ritningsläsning. Det är meriterande om du har kunskaper i flera styrsystem och viktigt att du i din ansökan specificerar i vilka.
Som person är du tekniskt intresserad, praktisk lagd, lyhörd och trivs att samarbeta med andra.

Meriterande:

• Körkort och tillgång till bil
• Truck – och traverskort

Arbetstiden är dagtid eller skift.

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se