Nu är vi på jakt efter nya duktiga medarbetare!
OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du utvecklas och utmanas under trygga förhållanden.

Just nu söker vi cnc-operatörer med erfarenhet av fräs/ svarv för uppdrag hos vår kund i Kvicksund utanför Eskilstuna.

Dina arbetsuppgifter
Som cnc-operatör kommer du att jobba med antingen fräsar, svarvar eller både och.
Det förekommer både serietillverkning och enstyckstillverkning beroende på vilken kund du kan komma att passa hos.

Din profil
För att vara rätt person att skicka in ditt CV till oss är du driven, målmedveten och redo att hitta ett nytt spännande jobb som matchar dina färdigheter. Du är redo att bli OnePartnerGroups ambassadör och ansikte utåt – och då är det viktigt att du är en schysst, framåtlutad lagspelare!
Du som söker har en verkstadsteknisk utbildning med inriktning cnc eller motsvarande arbetserfarenhet.
Vi söker både operatörer med och utan programmeringskunskaper då profilerna på kandidaterna skiljer sig lite mellan våra olika kunder.

Kraven som gäller är
* goda kunskaper i ritningsläsning
* goda mätkunskaper
* goda kunskaper i svenska språket- förmåga att muntligt och skriftligt kunna ta till sig instruktioner och säkerhetsföreskrifter.
* körkort

Varmt välkommen med din ansökan till Eskilstunas lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 2300 medarbetare hittills verksamma på 36 orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se