För uppdrag på ett av våra kundföretag söker vi dig som har kunskaper och erfarenhet av bearbetning av trä med hjälp av CNC-maskiner.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör. Du har goda kunskaper i ritningsläsning. Kan du även ställa och programmera din maskin så är detta meriterande.
Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, miljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Krav:

  • God svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör

Meriterande:

  • Körkort och tillgång till bil

Detta uppdrag är på heltid och arbetstiden är på dagtid, men skifttjänstgöring kan förekomma. Uppdraget startar med en visstidsanställning på OnePartnerGroup under 6 månader, med möjlighet att gå över till kund för rätt person.
Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.onepartnergroup.se. Har du frågor rörande tjänsten så tar vi gärna emot dem via mail, se nedan. Vi tar endast emot ansökningar via annonsen.
Urval sker löpande så vänta inte med att söka till sista ansökningsdatum.
Uppdraget startar enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se