Vi söker utbildade CNC-operatör som har intresse av att hitta nytt arbete. Du bör ha B-körkort och tillgång till bil för att lättare ta dig till och från arbetsplatsen.

Vi söker CNC-operatör till vår kund ca 3 mil utanför Helsingborg. Du kommer bli anställd på heltid hos oss på OnePartnerGroup och arbeta som konsult. Uppdraget börjar omgående och sträcker sig några månader framåt, därefter finns god chans att bli övertagen av kundföretaget. Arbetstiden är till att börja med dagtid, men kan gå över till skift. Lön enl. kollektivavtal.

Dina arbetsuppgifter
Som konsult kommer du att arbeta i ett team som ansvarar för flera olika maskiner i företagets maskinpark. I arbetet ingår svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner, byte av verktyg och kontrollering av färdiga produkter. I dagsläget kommer du endast köra maskiner med förinställda program.
Det är dock meriterande med programeringskunskap i Traub, Okuma, Masak, Heidenhain, Fanuc och Siemens.

Din profil
Du är utbildad CNC-operatör och har gärna något års arbetslivserfarenhet inom metallindustrin. Som person är du tekniskt intresserad, maskinkunnig och trivs i en industriell miljö. Du är noggrann, prestigelös och drivs av att utföra ett bra arbete varje dag.
Du kan arbeta såväl ensam som i grupp och tycker det är viktigt att bidra till en god stämning på jobbet. Då företaget ligger 3 mil utanför Helsingborg är det bra om du har B-körkort och tillgång till egen bil. Truckkort är meriterande men inget krav.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 3000 medarbetare hittills verksamma på 46 orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se