Som CNC-operatör kvalitetssäkrar du produktionsflödet från början till slut. Du programmerar maskiner utifrån ritningar och mycket annat spännande. Hos Hasco får du möjlighet att utvecklas i din roll, du har ett skönt gäng omkring dig och ett bolag i ryggen som är marknadsledande inom sitt segment.

Om kundföretaget
HASCO är marknadsledande inom utveckling och framställning av standardiserade modulelement och komponenter till formsprutningsverktyg. Våra produkter har effektiviserat och förenklat verktygstillverkning i mer än 90 år. Vi ser nu en ökad efterfrågan på kundanpassade formställ och behöver därför nyanställa drivna CNC-operatörer som kan vara med och utveckla HASCO Nordic AB.

Dina arbetsuppgifter
• Riggning och drift av CNC-fräsmaskiner
• Programmering av CNC-fräsmaskiner
• Planslipning
• Bearbetning i manuella maskiner
• Mätning och geometrisk kontroll

Din profil
Vi söker efter dig som har flerårig erfarenhet av CNC-fräsning och gärna programmering i Heidenhain och/eller Siemens 840D programspråk. Det är meriterande om du har erfarenhet av konstruktion/tillverkning av formverktyg samt tidigare arbetat i Edge CAM och SolidWorks.

Tjänsten innebär en anställning direkt hos HASCO. För närvarande bedrivs arbetet på 2-skift.

Om vårt företag
Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Borås, rekryteringskonsult Pauline Pettersson.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi behandlar enbart ansökningar inkomna via tjänstens sida på webben.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se