För uppdrag på ett av våra kundföretag söker vi dig som har kunskaper inom CNC-bearbetning fräs/ flerop.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör. Du har kunskap ifrån något eller några styrsystem (exempelvis Chiron, Brother eller Okuma) och även goda kunskaper i ritningsläsning. Kan du även ställa och programmera din maskin så är detta meriterande.

Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, miljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Körkort samt tillgång till bil är ett krav.

Detta uppdrag är på heltid med skifttjänstgöring och startar med en visstidsanställning på OnePartnerGroup under 6 månader, med möjlighet att gå över till kund för rätt person.

OnePartnerGroup är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha de allra bästa konsulterna anställda hos oss.

Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.onepartnergroup.se. Har du frågor rörande tjänsten så tar vi gärna emot dem via mail, se nedan. Urval sker löpande så vänta inte med att söka till sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se