Signode Industrial Group är en koncern som täcker praktiskt taget hela världen och som borgar för hög kompetens och kontinuitet. Vi är en av världens största koncerner inom förpackningsindustrin och inom koncernen utvecklar och producerar vi i stor utsträckning allt ifrån stålband till kompletta avancerade systemlösningar. Vi strävar efter ett gott arbetsklimat, säkerhet i arbetet och uppmuntrar personalen att utvecklas och ständigt förbättra sin arbetsplats.

Nu söker vi en Chief Accountant till vår ekonomiavdelning.

Dina arbetsuppgifter
Som Chief Accountant leder och fördelar du redovisningsarbetet på ekonomiavdelningen. Arbetet omfattar ansvar för redovisning och rapportering där ditt dagliga arbete kommer bestå av operativa uppgifter så som redovisning, rapportering, avstämning av konton samt arbete med skatter, moms och bokslut. Förutom vårt svenska bolag sköter vi även ekonomin och dess redovisning för vårt norska bolag. Du kommer dessutom vara engagerad i budgetarbete samt förändrings- och förbättringsprojekt inom företaget.

Din profil
Vi söker dig med ett prestigelöst förhållningssätt som gillar att arbeta med såväl strategiska som operativa frågor inom redovisning. Du har ett öppet sinne och trivs i att arbeta i en föränderlig miljö samtidigt som du värdesätter struktur i ditt arbete. Vidare trivs du i en ledande och ansvarstagande roll och du har ett siffersinne där du är duktig på att kommunicera och ha en dialog med övriga i organisationen kring ekonomiska frågor. Du är högskoleutbildad ekonom, troligen med inriktning mot redovisning, och har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med kvalificerad redovisning. Du är trygg i bokslutsarbete och mån om att arbeta efter regelverk gällande både redovisning och skatter.

Tjänsten är på heltid med placeringsort i Burseryd.

I denna rekrytering samarbetar Signode Industrial Group med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 13 januari 2019 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jaana Fransson på telefonnummer 0370-510561 alt. jaana.fransson@onepartnergroup.se eller Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se