Vi söker nu efter dig som har CE-kort och gillar att ligga ute i veckorna.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ligga ute måndag till fredag och köra i södra Sverige.

Dina arbetsuppgifter:
– Distributionstransporter med lastbil och släp
– Lastning och lossning
– Hantera scanner och fraktsedlar

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, CE behörighet samt erfarenhet av liknande arbeten.

Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel.
Som person är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll.

Krav:
CE – behörighet
YKB
Digitalt Förarkort

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 43 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

www.onepartnergroup.se