Gösta Bergman Åkeri AB är ett helägt dotterbolag samt en av delägarna till Tingsryds LBC sedan 2006. Gösta Bergman Åkeri AB är i huvudsak transportör för Schenker AB – Sveriges ledande speditionsföretag med heltäckande transportverksamhet för alla typer av gods.

Vi söker nu dig med CE-behörighet som vill jobba på ett företag som strävar efter hög kvalité och hög service. Uppdraget förväntas starta omgående, är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där kunden tar över anställningen för rätt person.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer innebära kretskörning. Du kommer plocka upp och lämna styckegods på olika stationer inom trafikområdet Tingsryd.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du:
• CE-behörighet
• YKB
• Truckkort

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet att arbeta som lastbilschaufför. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet att köra med släp.

Som person har du mycket god kommunikationsförmåga och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Du har lätt för att samarbeta med både kunder och kollegor och vill alltid leverera bra service. Du är ansvarstagande, flexibel och självgående.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och tillsättning av tjänsterna så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg på telefonnummer 0470 – 34 98 72.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se