Malmberg är ett innovativt miljö- arbetsmiljö- och kvalitetscertifierat serviceföretag som hjälper små och stora industrier, byggföretag, kommuner och privatpersoner med avloppsspolning, slamsugning, torrsugning och TV-inspektion. De utför uppdrag tryggt, säkert och alltid med miljön i fokus. Malmberg Miljöhantering har modern fordonspark och ser alltid till att vara uppdaterade på ny miljöhanteringsteknik.

Är du en serviceinriktad person som vill ha ett omväxlande och fysiskt jobb? Vill du jobba som chaufför på ett innovativt företag som sätter miljön i fokus? Då är du kanske rätt person för Malmbergs Miljöhantering som nu expanderar och söker en C/CE-chaufför till Älmhult!

Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader men för rätt person är avsikten en anställning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att utgå från Älmhult med någon av Malmbergs miljöhanteringsfordon och du kommer arbeta mobilt med avloppsspolning, slamsugning, vacuumsugning eller TV-inspektion. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära att utföra tömning av slamanläggningar, spola avloppsledningar eller vacuumsuga torrt material vid till exempel byggarbetsplatser/industrier. Du arbetar självständigt men du ingår i ett team. Arbetet är dagtid men viss schemalagd jour ingår också i tjänsten.

Din profil
Vi söker dig som:
• Har C/CE-körkort
• Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
• Har erfarenhet inom bygg, anläggning, VVS eller liknande
• Är i fysisk god form

Det är meriterande om du har:
• ADR
• Heta arbeten
• Arbete på väg

För att passa för den här tjänsten är du en serviceinriktad person som vill ha ett fysiskt och omväxlande arbete. I rollen som chaufför möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla och alltid sätter kunden i fokus. Då arbetet till stor del handlar om ensamarbete är det viktigt att du är en person som motiveras av att arbeta självständigt, ta egna initiativ samt lösa problem som kan uppstå. Tjänsten kräver att du ska kunna kommunicera i svenska i tal och skrift.

Ansökan
Malmbergs miljöhantering har i denna uthyrning valt att samarbeta med OnePartnerGroup och undanber sig samtal från andra bemanning- och rekryteringsbolag gällande denna tjänst. Vi hänvisar kandidater att kontakta och söka tjänsten via OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg på telefonnummer 0470-34 98 72.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se