Kakelcentralen är en del av Kakeldaxgruppen som är marknadsledare i Sverige inom byggkeramik. Vi lutar oss mot våra över 30 år i branschen och våra egna butiker, vår webbshop och övriga återförsäljare över hela landet. Idag finns vi representerade med egna butiker på 12 orter och huvudkontor i Göteborg. Vår affärsidé bygger på att ha marknadens bredaste erbjudande, och även om vi är mycket stora inom konsumentförsäljning består vår huvudsakliga verksamhet av projekt inom kommersiella och privata fastigheter. Det ställer höga krav på allt ifrån nytänkande, förståelse för design och kvalitét till leveranssäkerhet, prissättning, service och support. Läs gärna mer om oss på www.kakeldaxgruppen.se.

Om oss
Brinner du för att göra affärer och arbeta nära kunden för att ge den bästa servicen? Har du dessutom ett estetiskt öga, intresse för färg och form och förmåga att kunna visualisera miljöer? Då kan du, med tidigare erfarenhet från att jobba i butik, bli vår nya kollega.

Vi söker nu en butikssäljare på 25 % som främst kan jobba helger, eftermiddagar och vid behov – perfekt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning.

Dina arbetsuppgifter
Som butikssäljare består dina arbetsuppgifter främst av att serva våra kunder, som är såväl privatkonsumenter som proffskunder. Med engagemang förväntas du hjälpa våra kunder att komma till ett beslut som uppfyller krav, önskemål och lite därtill.

Du kommer även ansvara för öppning och stängning av butiken samt dagsavslut av kassa. Arbetstiderna kan vara förlagda vardagar mellan kl. 09-19 samt helger mellan kl. 10-14.

För att öka kompetensen kring våra produkter kommer du även närvara vid utbildningar med våra leverantörer.

Din profil
Som person ser vi att du är lösningsfokuserad, trygg i dig själv och vågar fatta egna beslut. Vi värdesätter en teamplayer som har fötterna på jorden och prestigelöst hjälper till där det behövs. Du trivs med ett högt arbetstempo och du kan på ett flexibelt och effektivt sätt prioritera och strukturera arbetet så att det blir överblickbart även för andra.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:
• Erfarenhet av serviceyrket och arbete i butik
• Erfarenhet av lagerarbete är meriterande
• Erfarenhet och kunskap om kakel är meriterande

Din ansökan
Sista ansökningsdatum är den 6:e januari 2019 men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval tillämpas. Detta är en deltidsanställning hos Kakeldaxgruppen som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på telefonnummer 0470-32 38 39 alternativt ansvarig researcher Fatima Lindblom på telefonnummer 0470- 73 94 61.