Hydsupply, Hydraulic Supplier i Norden AB, är ett serviceföretag som verkar inom industriell, mobil och marin hydraulik samt pneumatik, transmissionsprodukter och lager.  
Bolaget är en del av Volito Automation, en grupp bolag inom industriell automation. Hydsupply finns idag i Örnsköldsvik, Skellefteå, Kiruna, Borlänge, Stockholm, Göteborg och Smålandsstenar med fysiska kontor/lager. Bolaget omsätter ca 100 MSEK och har ett 50-tal medarbetare. hydsupply.se
HydSupply är i en expansiv fas och behöver förstärkning av en butiksmedarbetare till sitt team i Borlänge. 

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att växla mellan att jobba i butiken mot kund, tillverka slang i butik mot order, registrera order, hantera inköp av material samt arbeta på lagret med plock och godsmottagning. I och med att HydSupp värderar kundbemötande och service högt är kundrelationer A och O. Du kommer möta återkommande, såväl nya privat- och företagskunder, vilket sätter stort fokus på att ge bästa service. 

Din profil
Som butiksmedarbetare förväntas du arbeta självständigt, noggrant och organiserat. Vi ser att du har ett intresse för teknik och hydraulik och gillar när du får lära dig nya saker. Som person är du social, affärsmässig och du ser det som en självklarhet att sätta kunden i fokus genom att alltid ge god service. 
God datorvana är ett krav likväl som B-körkort. Erfarenhet av affärssystemet Pyramid och truckkort är meriterande. 
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Om oss
Kornboden -OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
https://www.kornboden.se
https://www.onepartnergroup.se
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2019-01-14. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Ström via fredrik.strom@hydsupply.se. Frågor kring rekryteringsprocessen eller ansökningsförfarandet kontakta Malin Vedman, se kontaktuppgifter nedan.